vineri, 2 octombrie 2015

Stilul hippie: ce genți se poartă


O dată cu schimbarea sezonului începem să ne schimbăm și garderoba. Unele haine rămân, altele le dăm pe ici pe acolo și facem loc noilor trenduri în șifonierul nostru. Deci este normal să facem același lucru și la capitolul accesorii. Iar dacă hainele le cumpărăm în funcție de stilul personal dar și de necesități, atunci când vorbim de genți, treaba este mai simplă. Putem profita de aceste accesorii să dăm viață unui outfit. Dar pentru că vrem să fim la modă, trebuie să știm și ce genți se poartă.  

Trendul general al acestei toamne este inspirat din colorații ani 70. Prin urmare, outfit-urile noastre din această toamnă vor avea elemente hippie sau boho chic. Iar dacă nu puteți să purtați haine mai lejere, ținute casual, atunci puteți să vă piperați ținuta cu o geantă în această tendință. 



Astfel, puteți să încercați o geantă cu franjuri. Franjurii sunt vedetele acestui sezon și arată foarte bine pe o geantă. Puteți să alegeți lungimea perfectă pentru dumneavoastră de franjuri, deoarece aceștia pot fi mici, mai lungi sau prinși sub formă de ciucuri. Indiferent însă de ce lungime alegeți, trebuie să știți că aceștia vin atașați de tot felul de modele de genți. Astfel, nu va trebui să vă întrebați ce genți se poartă și apoi să strâmbați din nas deoarece nu se potrivesc stilului dumneavoastră de viață pentru că aceste adăugiri jucăușe se potrivesc oricărei genți. Puteți să cumpărați o geantă mare, încăpătoare sau una mică, în funcție de ce aveți nevoie. 

Trebuie să aveți grijă însă să nu accesorizați franjurii cu franjuri. Geanta cu franjuri va pe piesa de rezistență al outfit-ului dumneavoastră, iar aceștia îi vor da textură. Nu încărcați ținuta prea tare. 



Iar dacă vreți să știți ce genți se poartă în timpul liber, nu vă fie frică, pentru că sezonul acesta se poartă elegantele genți mini, cu fundul rotunjit. Dacă vreți să renunțați la geanta tip bagaj în care vă încape cam jumătate de viață, o geantă mini este perfectă. Aceasta mai are un avantaj: lasă mâinile libere, deoarece are o curea foarte lungă care poate fi purtată peste corp.

În sunt cel mai potrivite pentru timpul liber datorită dimensiunii mici pe care o au. Astfel,puteți lua după dumneavoastră doar portofelul, un ruj, o pudră, telefonul și cheile. Aceste micuțe genți sunt foarte elegante. Iar dacă doriți să faceți un statement cu ajutorul genții, acestea vă vor ajuta deoarece vin în multe culori și multe patternuri. 



Iar dacă vorbim de ce genți se poartă pentru a face un statement, puteți îndrăzni să purtați o geantă cu printuri psihedelice sau în forme geometrice ingenue. Astfel, puteți da un plus de culoare și de structură ținutei dumneavoastră. Ca în cazul franjurilor, va trebui să ajutați geanta să iasă în evidență prin contrast cu culori neutre.

Pentru a fi la modă nu trebuie să știm doar ce haine se poartă ci și ce genți se poartă, deoarece gențile sunt acele accesorii care pot face diferența între un look bine pus la punct și unul neglijent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu